style> nav#mainNavigation { display: none !important; }

Training & Coaching

 
Plezier in je werk, plezier in samenwerken, effectiever samenwerken. Beter leidinggeven, trainen of coachen. Zijn dit vragen waarmee je aan de slag wilt? F-Act helpt je hier graag bij. Alle trainingen zijn gebaseerd op ervaringsleren: leren door te doen. Hierbij gebruiken we technieken uit het improvisatietheater, omdat de kunst van het improviseren vaardigheden oplevert die je dagelijks kunt inzetten om flexibel te reageren in elke (werk)situatie. 

Dat levert niet alleen ontzettend leuke trainingen op, ze blijken ook nog eens veel effectiever dan de traditionele manieren van leren. Lees meer over de voordelen van improvisatie in onze trainingen op onze toegepaste improvisatiepagina.

Wij leren je beter samenwerken, jezelf en je ideeën steviger neerzetten, leidinggeven of trainen en om de boel een beetje op te schudden. Met onze manier van trainen komen we verder dan trainingen waarbij geen improvisatie wordt toegepast. Er is meer openheid en veiligheid, mensen zijn meer zichzelf, er is meer verbinding, meer energie en de training heeft meer impact. De trainingen zijn effectiever, en vooral ook heel erg leuk!

F-Act biedt training en coaching bij verschillende vraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

- Beter leiderschap
- Beter adviseren
- Verbeteren organisatiecultuur
- Hechtere teams
- Beter samenwerken
- Beter trainen of presenteren

Deze doelen kunnen wij verwerken in een individueel traject, maar ook in teambijeenkomsten. Wij stellen jouw leerdoel centraal en maken een programma op maat. Weet je (nog) niet precies wat je leerdoel is? We helpen je graag op weg.

De kenmerken van F-Act trainingen:

- Je bent veel zelf aan de slag, je vergroot je zelfkennis en experimenteert met je eigen gedrag.
- Plezier hebben tijdens een training is belangrijk! Plezier zorgt voor een open en actieve leerhouding. Hierdoor beklijft het geleerde langer.
- Wij gaan uit van de kwaliteiten van jou of je team. Wij geven constructieve feedback met een haarscherpe vertaling naar de werkpraktijk en dagen je uit tot verdere ontwikkeling.


Wat kunnen wij voor jou betekenen?
 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling van mijn team

Ontwikkeling van mijn team

De kunst van het improviseren

De kunst van het improviseren

 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@f-act.com of 06-14441010. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.