F-Act: onconventioneel en effectiever


F-Act is in 2002 opgericht door Raymond van Driel. Inmiddels werkt F-Act met een team van ervaren trainers, coaches, consultants en sprekers. Met allemaal dezelfde visie: het behalen van resultaten door te doen en plezier te hebben!

F-Act staat voor effect, resultaat behalen, doen en Fun!

Raymond van Driel: “Je spreekt F-Act uit als ‘effect’ en dat hébben onze trainingen, coachingssessies en lezingen ook. De naam staat ook voor FACT in de zin van feiten. Het gaat tenslotte om de resultaten die we behalen. Het Engelse ACT staat voor dóen, uitproberen en experimenteren met nieuw gedrag. De F ten slotte staat voor FUN met een hoofdletter ‘F’.  Met Fun in onze sessies bereiken we meer openheid, energie, verbinding, authenticiteit en drive. We zetten fun dus bewust in. Ik geloof ook heel erg in playfulness, want spélen maakt trainingen en het hele leven een stuk leuker en daardoor makkelijker en effectiever.”

Benieuwd naar wat anderen over de trainingen van F-Act zeggen? Lees hun ervaringen!

 
Raymond aug2015-2.jpg

Raymond van driel

Raymond van Driel (MA & MSc) begeleidt als trainer, docent, keynote speaker en coach organisaties en werknemers sinds 2000. Zijn passie is het helpen van mensen om belangrijke vaardigheden en inzichten te ontwikkelen, teneinde effectiever te zijn en meer plezier uit samenwerking te ervaren. Hij coacht executive directors in het bedrijfsleven en Hoger onderwijs (Nijenrode, UvA, Vlerick Business School) en geeft in binnen- en buitenland trainingen aan collega-trainers en L&D professionals. Voor de Business Universiteit Amsterdam verzorgt hij samen met Joris twee leiderschapsprogramma's en daarnaast is hij veel gevraagd voor lezingen over leiderschap, samenwerking, humor & plezier in het werk.
Als gepassioneerd improvisatie-acteur werd hij tussen 1997 en 2002 vier keer Nederlands kampioen en is hij zijn hobby met zijn werk gaan combineren.
Hij speelt graag piano, is auteur en regelmatig is hij op het podium te vinden met een theatervoorstelling.
Deelnemers ervaren Raymond als positief kritisch, uitdagend, warm en zeer toegewijd.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/raymondvandriel/

 

JORIS NUIJTEN

Joris Nuijten heeft een Master’s Science Engineering in Toegepaste natuurkunde (Technische Universiteit Eindhoven), een Master’s Science Engineering in Geofysica (Ecole Nationale Superieure, Rueil-Malmasion Frankrijk), en een Executive MBA van RSM Erasmus University (afgestudeerd met Dean’s honours). Hij is geaccrediteerd als Co-Active coach bij International Coaching Federation (ICF) en Coaches Training Institute (CTI) en is geaccrediteerd LEAN Six Sigma Black Belt.

Hij werkt als leiderschaps trainer/facilitator/coach/consultant/speaker zowel bij multinationals als bij startende en groeiende ondernemingen, NGO’s en MBA’s. Zijn niche is het werken met high potentials en senior executives/directeuren. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland bij Royal Dutch Shell in functies in engineering, economie, business planning, continuous improvement, strategie en leiderschaps training, en is op dit moment verantwoordelijk voor het trainen en coachen van de executive directors bij Shell. Hij heeft ervaring met het trainen en coachen van senior leiders in meer dan 20 landen op 5 continenten.

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jorisnuijten/

Joris
 
0.jpg

Ralf wetzel

Hier komt binnenkort meer informatie over Ralf.

MEINOU LAMBECK

Hier komt binnenkort meer informatie over Meinou.

meinou.jpg
else.jpg

else hendriks

Hier komt binnenkort meer informatie over Else.