F-Act Training & Coaching

F-Act verzorgt trainingen, coaching en keynotes en helpt je hiermee verder in de ontwikkeling van jou en jouw team. De methode die we hiervoor gebruiken is onder meer gebaseerd op de basisprincipes van improvisatiespel. Hiermee wordt werken en samenwerken een stuk effectiever én leuker!

Nieuws: op 14 en 15 oktober aanstaande vindt weer de Train de Trainer Toegepaste Improvisatie plaats! Meer informatie

 .

Positief en energiek samenwerken. JA zeggen tegen veranderingen, in het moment zijn, fouten durven maken, grenzen kunnen verleggen en flexibel kunnen schakelen. Vaardigheden die leiden tot betere samenwerking, meer creativiteit, openheid, meer verbinding, lef en ondernemerschap. Een betere aansluiting in teams en naar je klanten! Wat is jouw doel?

- Beter leiderschap
- Beter adviseren
- Verbeteren organisatiecultuur
- Hechtere teams
- Beter samenwerken
- Beter trainen of presenteren

De trainingen van F-Act bestaan uit een combinatie van gedegen academische achtergrondkennis, meer dan twee decennia praktijkervaring én toegepaste improvisatie. Met name de toevoeging van improvisatie maakt onze trainingen uniek, effectief en bijzonder. De basisprincipes van improvisatie werken uitstekend in elke situatie waar mensen met elkaar samenwerken en gezamenlijke doelen willen bereiken en creëert openheid en energie en daardoor meer onderlinge verbinding en impact. Meer weten over onze werkwijze? Lees meer op onze pagina’s over trainingen en improvisatie.

 

Of je nou een zakelijke professional bent, een trainer/coach of gewoon geïnteresseerd in toegepaste improvisatie, wij zijn ervan overtuigd dat overal waar mensen met elkaar samenwerken de basisprincipes van improvisatie leiden tot betere resultaten en meer plezier! Wij stemmen ons aanbod graag af op jouw vraag. Nog niet helemaal duidelijk wat je vraag is, maar heb je wel het gevoel dat je een stapje verder wilt met je team of in je professionalisering? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste stap.