Teamontwikkeling


Je bent als professional vaak onderdeel van een team. Je hebt als teamlid je eigen taken en verantwoordelijkheden. Toch kun je niet zonder elkaar. Sterker: door op een prettige en effectieve manier met elkaar samen te werken haal je meer plezier uit je werk én betere resultaten.


Een team is meer dan een verzameling mensen. Of misschien wel andersom: een verzameling mensen is niet vanzelf een team. Wat is de cultuur van het team, de sfeer, de afspraken? Is er ruimte om elkaar feedback te geven, en hoe doe je dat eigenlijk? En hoe zit dat verder met de onderlinge communicatie, begrijpen wij elkaar wel? Voelen we de vrijheid om onszelf te zijn? En wat zijn onze doelen eigenlijk als team en hoe gaan we die bereiken?

De coachings- en trainingsprogramma’s van F-Act gaan dieper in op deze vragen. Op een leuke en speelse manier ga je met je team aan de slag met jullie uitdagingen. De trainingen zijn altijd gebaseerd op ‘learning bij doing’. Een actieve training met nieuwe inzichten, meer vaardigheden en een uitbreiding van je gereedschapskist waarin je niet alleen heel veel leert, maar ook samen plezier hebt.

Veel van onze programma’s zijn gebaseerd op toegepaste improvisatie. Hierbij staat openheid, spontaniteit en op elkaar voortbouwen centraal. Je leest meer over deze werkwijze op onze pagina over toegepaste improvisatie.

Wil je weten wat wij voor jou en jouw team kunnen betekenen? Neem vrijblijvend eens contact met ons op.