Persoonlijke ontwikkeling


Je hebt een leuke functie en je bent goed in jouw vakgebied. Je geeft leiding aan een of meer teams. Je ziet dat er nieuwe stappen gezet kunnen worden door jezelf en met het team. Er zit groei in, of er is verandering nodig. En je wil hier graag mee aan de slag. 


F-Act verzorgt trainingen en individuele coaching waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. Leervragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

- Hoe haal ik het maximale uit mijn medewerkers?
- Hoe communiceer ik effectiever met mijn medewerkers?
- Hoe haal ik meer uit onze vergaderingen?
- Hoe boei ik mijn publiek en kom ik deskundig over?

Andere vragen kunnen ook zijn:

- Hoe ga ik om met de media?
- Hoe deel ik mijn tijd zo effectief mogelijk in?
- Hoe voorkom ik veel ziekteverzuim in mijn team?
- Hoe werk ik beter samen met onze partners?

Door jezelf te ontwikkelen ben je beter in staat anderen te begeleiden. Of te inspireren. Je verhaal te vertellen. Onze trainingen en coachingstrajecten gaan over communicatie en samenwerken. Neem contact met ons op en bespreek jouw wensen! We maken graag een programma op maat.

Onder meer toegepaste improvisatie vormt de basis voor onze trainingen en coachingstrajecten.. Effectiviteit en plezier staan voorop. Wil je weten hoe dit werkt? Lees meer op onze improvisatiepagina.

Misschien wil je niet alleen jezelf een plezier doen met een training- of coachingstraject, maar neem je graag je hele team mee. Natuurlijk kan dat! Bekijk de mogelijkheden op onze pagina met teamprogramma’s

Ben je trainer en wil je graag over meer vaardigheden beschikken om een groep op een effectievere en leuke manier te begeleiden? Ook voor jou heeft F-Act bijzondere trainingen op maat. Bekijk onze pagina voor trainers.